Divine dance & Tibetaanse (pulsing) Tantra.
Divine Dance & Tibetaanse Tantra (pulsing)

15.00-22.30 (je kunt ook inlopen om 6 uur voor de Potluck + avondprogramma of alleen het avondprogramma om 20.00-22.30)


In november is Abhaya er weer met Divine Dance & Tibetaanse Tantra! Dus wie het in augustus gemist heeft: dit is de laaste kans voordat Abhaya (hoogstwaarschijnlijk) weer voor langere tijd naar Uruguay (zuid-amerika) vliegt.

Abhaya neemt je mee op speelse wijze naar een diepe ontspanning en verbinding met jezelf.
Het lichaam is een schat aan gelukzaligheid, plezier, stilte en bovendien boordevol waardevolle informatie als we de tijd nemen er naar te luisteren... Door in beweging te komen maken we hier contact mee.

Tibetaanse Tantra (/pulsing) Healing is een oeroude vorm van tantra die op healing is gericht. We leren onze bio-electriciteit aan te wakkeren en vandaar kunnen we door energie te delen bepaalde organen of delen van het lichaam in evenwicht brengen. Ons vertrekpunt is altijd t hart. 🧡

Divine dance is een intuitieve dans. We maken ons lichaam los, wakkeren onze energie en vitaliteit aan en laten alles los wat niet meer bij ons hoort. Vanuit dit vertrekpunt bewegen we in meer subtiele lagen en maken de contact met ons hart en een gevoel van vrede.


!!!!Speciale thematiek Tibeataanse Tantra!!!!

Dit keer kijken we naar de zgn. ‘cycle’ van die week en van de opvolgende week. Elke twee weken is er namelijk een nieuw orgaan/lichaamsdeel op de voorgrond, met bijbehorende oefeningen om deze stukken in evenwicht te brengen.
Naast dat er elke twee weken een nieuwe cyclus start, staan er ook elke dag bepaalde energien op de voorgrond, zij bijinvloeden ons. We zullen ook kijken we naar deze dagenergie en hierbij zullen we eveneens bijpassende oefeningen doen.  

Verder gaan we kijken in welke cyclus je geboren bent in deze calender en wat dit over jezelf zegt. Vaak herkennen mensen zich in de tematiek van hun geboorte cyclus. We kunnen dan ook oefeningen doen die hierop toegespitst zijn (als de tijd dit toestaat:)).


Wie is Abhaya?
Abhaya (1980) werkt al sinds 20 jaar om aan de hand van beweging in hogere bewustzijnstoestanden te komen. Ze geeft al enige jaren in Uruguay (Zuid Amerika) Divine Dance, Tibetaanse tantra en Integraal Massages & Yoga onder de gemeenschappelijke noemer 'Movimiento Divino', wat zoveel betekend als; Goddelijke beweging.
Ze werkt intuitief, er is een plan/structuur, maar in het moment kan het nog alle kanten op gaan.
Ze woont al bijna 10 jaar in Uruguay in een community (zuid-amerika) Zij heeft een opleiding bewegingexpressie aan de dansacademy in NL gedaan, is docente biodanza, ze heeft 7 jaar tai Chi bij n chineese meester gevolgd, vele jaren 5 ritmes gedanst, doet yoga. Ze geeft sinds 2 jaar Massages (en cursusen massage) in Uruguay. Ze woont al 10 jaar in een community waar ze haar kwaliteiten heeft gedeeld en alles heeft geleerd  over Tibetaanse Tantra (pulsing) van een leerling van Dheeraj (een sinyasin van Osho) .
Ze heeft in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld.

De community waar Abhaya woont is een internationale community in 'the middle of nowhere' in de pampas van hartje Uruguay. Iedereen heeft het objectief oprecht naar binnen te kijken en alles los te laten wat niet autentiek is. Het is een zeer oprechte zoektocht naar het ware zelf. Er worden dagelijks meditaties gedaan, zowel actief als passief.  Daarnaast worden de dagelijkse zaken zoveel mogelijk vanuit een meditative houding gedaan.
Het samenleven staat centraal. Het leren leven in een groep en alle ups en downs die daarbij komen kijken.

Verder streeft men zo veel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

Datums van de workshops:
- Wo. 15 november 2023       15.00 - 22.30 uur       Divine dance & Tibetaanse (pulsing) Tantra.       meer info
- Di. 21 november 2023       15.00 - 22.30 uur       Divine dance & Tibetaanse (pulsing) Tantra.       meer infoReacties
Heeft u deze cursus gevolg kunt u hieronder een reactie geven over hoe u het ervaren heeftHome
';
';
×